תבשיל חמוץ חריף עם נתחי סויה
מבשלים את פילה הסויה במים רותחים עם כפית חוואיג ומלח למשך חצי שעה לפחות, מסננים, סוחטים היטב וחותכים לקוביות.
מטגנים את הבצל עד לריכוך מוסיפים את פרוסות הקישואים השום הקצוץ. במידה ורוצים שהתבשיל יצא חריף מוסיפים גם פלפל חריף לפי הטעם.
קוצצים את המנגולד עם מעט לבן, את גבעולי סלרי יחד עם העלים, הבצל ירוק וגבעולי הנענע. מחצית מכל סוג מאדים על מחבת ומחצית שניה שומרים בצד.
לאחר מספר דקות אידוי מוסיפים למחבת את הפילה סויה וצורבים כ- 5 דקות.
מכסים עד 3/4 מהגובה במים רותחים. סוחטים פנימה 2 לימונים גדולים . מוסיפים מלח פלפל שחור ופלפל לבן לפי הטעם.
מבשלים יחד 20 דקות.
לוקחים את כל העלים ששמרנו בצד וטוחנים עם קצת מים או קוצצים ממש דק, מוסיפים ומבשלים עוד 10 דקות.
כדאי להגיש עם קוסקוס או אורז.