גולאש הונגרי

גולאש הונגרי

מצרכים:

  • 100 גרם קוביות סוי ג'וי
  • כף כמון לבישול
  • 2 כפות סויה כהה (לא חובה)
  • בצל בינוני
  • 2 שיני שום
  • 3 תפוחי אדמה בינוניים
  • 2 גזרים

אופן ההכנה:

מניחים את קוביות הסוי ג'וי בסיר עם ליטר מים וכף כמון. מביאים לרתיחה וממשיכים לבשל 25 דקות. ניתן להוסיף שתי כפות סויה כהה לבישול, לקבלת צבע כהה.

מצננים מעט וסוחטים את הנוזלים.

בסיר בינוני מחממים שלוש כפות שמן. מוסיפים את הבצל חתוך לקוביות של 2 ס"מ ואת השום חתוך גס. מטגנים במשך מספר דקות. קולפים את הגזר וחותכים טבעות בעובי 2 ס"מ. מוסיפים לסיר. קולפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות של 2 ס"מ ומוסיפים לסיר. מטגנים עוד כחמש דקות. מוסיפים את קוביות הסוי ג'וי ומוסיפים מים. מתבלים בכפית כורכום, שתי כפיות כמון, כף פפריקה, מלח ופלפל. מבשלים במשך כ-30 דקות עד לריכוך של הירקות. מגישים חם לצד אורז.

משלוחים והזמנה באינטרנט

  • צריכים עזרה?
    שירות לקוחות

    info@soyjoy.co.il
  • יש לכם חנות או מסעדה?
    דברו איתנו!

    sales@soyjoy.co.il
  • תשתפו אותנו במתכונים
    המטריפים שלכם