מעורב ירושלמי

"מעורב" עם רצועות סוי ג'וי ואגוזים
מתכון מאת: חן גוסלר

מעורב ירושלמי

אופן ההכנה:

לבשל רצועות סוי ג'וי במים רותחים עם תבלינים: מלח, פלפל, פפריקה, כמון, כורכום, תבלין בשר או עוף.
לסנן ולקרר.
על מחבת נונסטיק עם שמן זית לטגן 1 בצל קצוץ גדול, 2 שיני שום כתושות עד הזהבה. להוסיף את הרצועות ולערבב, לטגן על אש בינונית.
בינתיים לקצוץ קשיו טרי, אגוזי מלך טריים וצנוברים טריים – ולקלות על מחבת ללא שמן על אש בינונית עד השחמה.
להוסיף את האגוזים הקלויים למחבת ולערבב.
להוסיף מעט שמן זית ולהוסיף תבלינים כמו התבלינים של הבישול.
לטגן עוד כמה דק' על אש בינונית ולהגיש בפיתה והרבה טחינה מעל.
אפשר להוסיף בהקפצה פטריות, ערמונים תירס בצל וכד' כיד הדימיוןץ

משלוחים והזמנה באינטרנט

  • צריכים עזרה?
    שירות לקוחות

    info@soyjoy.co.il
  • יש לכם חנות או מסעדה?
    דברו איתנו!

    sales@soyjoy.co.il
  • תשתפו אותנו במתכונים
    המטריפים שלכם