נתחי סויה ותפו"א באננס

מתכון מתוך טבעונרות- בלוג אוכל טבעוני

נתחי סויה ותפו"א באננס

מצרכים:

  • 5 נתחי סויה
  • 4 תפוחי אדמה
  • קופסת שימורים של חתיכות אננס (למשקיעים - 1 ראש אננס טרי חתוך לקוביות)
  • 4 כפות אבקת מרק בצל
  • כפית פפריקה מעושנת
  • כפית תמצית עשן (לא חובה אבל רצוי)
  • כף רוטב סויה
  • כף סילאן
  • חצי כוס מים

אופן ההכנה:


מבשלים את נתחי הסוי ג'וי בסיר עם הרבה מים, 2 כפות אבקת מרק בצל, פפריקה, סויה, סילאן ותמצית עשן כ40 דקות (עד התרככות מלאה של הנתחים).
לאחר הבישול, להוציא את הנתחים מהסיר מבלי לסחוט אותם (לשמור 5-6 כפות ממי הבישול) ולחתוך כל נתח ל 3 חתיכות.
לחתוך תפו"א לקוביות (בערך כחצי מגודל חתיכות הסוי ג'וי).
בקערה גדולה לערבב את נתחי הסוי ג'וי, קוביות תפוחי האדמה, 2 כפות אבקת מרק בצל, חתיכות האננס + הנוזל מהקופסה, 5-6 כפות מנוזלי הבישול ששמרנו והמים.
להעביר לתבנית אפייה ולאפות ב180 מעלות כשעה עד צמצום הרוטב והשחמה יפה של הכל.

רצוי לערבב מדי פעם.

 

משלוחים והזמנה באינטרנט

  • צריכים עזרה?
    שירות לקוחות

    info@soyjoy.co.il
  • יש לכם חנות או מסעדה?
    דברו איתנו!

    sales@soyjoy.co.il
  • תשתפו אותנו במתכונים
    המטריפים שלכם