אופן ההכנה:
מבשלים את נתחי הסוי ג'וי בסיר עם הרבה מים, 2 כפות אבקת מרק בצל, פפריקה, סויה, סילאן ותמצית עשן כ40 דקות (עד התרככות מלאה של הנתחים).
לאחר הבישול, להוציא את הנתחים מהסיר מבלי לסחוט אותם (לשמור 5-6 כפות ממי הבישול) ולחתוך כל נתח ל 3 חתיכות.
לחתוך תפו"א לקוביות (בערך כחצי מגודל חתיכות הסוי ג'וי).
בקערה גדולה לערבב את נתחי הסוי ג'וי, קוביות תפוחי האדמה, 2 כפות אבקת מרק בצל, חתיכות האננס + הנוזל מהקופסה, 5-6 כפות מנוזלי הבישול ששמרנו והמים.
להעביר לתבנית אפייה ולאפות ב180 מעלות כשעה עד צמצום הרוטב והשחמה יפה של הכל.