נתחי סוי ג׳וי מטוגנים בשמן עמוק עם אננס ופלפל אדום ברוטב סיני אדום
מרתיכים את הפילה סויה 20-30 דקות במים עם כף סויה וכף תבלין לסטייק, סוחטים, חותכים לקוביות קטנות.
מערבבים את כוס הקמח, כף קמח חומוס רבע כפית סודה לשתייה, כוס מים, כף צילי ומלח עד לקבלת בלילה חלקה
טובלים את חתיכות הסויה בבלילה ומטגנים בשמן עמוק 2 דקות.
לקבלת הרוטב מערבבים בסיר רבע כוס סויה, 4 כפות רוטב צילי , 2כפות מייפל/סילן/אגבה, חצי לימון סחוט, חצי לימון פרוס דק דק
מרתיחים ומבשלים 5 דקות על אש נמוכה, ושומרים בצד.
חותכים 2 פלפלים ו 4 פלחי אננס לרצועות, מטגנים בווק או בשמן העמוק. מניחים על צלחת יחד עם נתחי הסויה ליד ומוזגים את הרוטב בנדיבות מעל.