ספגטי בולונז

ספגטי בולונז

מצרכים:

  • 100 גרם טחון סוי ג'וי
  • בצל בינוני
  • 3 שיני שום
  • 2 גזרים
  • 2 ענפי סלרי
  • 200 גרם עגבניות מרוסקות מקופסה
  • עלי בזיליקום
  • חבילת ספגט

אופן ההכנה:

משרים את הטחון סוי ג'וי במים רותחים כ-10 דקות וסוחטים היטב את המים. בסיר בינוני מחממים שמן זית ומוסיפים את הבצל ואת השום קצוצים דק.

מטגנים עד שהבצל הופך שקוף.

מוסיפים את שני הגזרים החתוכים לקוביות קטנות או המגוררים. מוסיפים את עלי הסלרי קצוצים דק. לאחר כחמש דקות מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומים לפי הצורך. מבשלים על אש קטנה כ-20 דקות. מוסיפים את טחון הסוי ג'וי ומתבלים במלח, פלפל ומעט סוכר.

את הספגטי מבשלים על פי הוראות היצרן.

יוצקים את רוטב הבולונז על הפסטה, לפני ההגשה, ומקשטים בעלי בזיליקום.

משלוחים והזמנה באינטרנט

  • צריכים עזרה?
    שירות לקוחות

    info@soyjoy.co.il
  • יש לכם חנות או מסעדה?
    דברו איתנו!

    sales@soyjoy.co.il
  • תשתפו אותנו במתכונים
    המטריפים שלכם