נתח סוי ג׳וי מצופה דל קלוריות ועשיר בחלבון
מאת: Mor Rivka La
מבשלים את הפילה סויה בסיר עם מים רותחים וכף גריל עוף במשך 15 דק.
מערבבים יחד בקערה את קמח החומוס עם כפית גריל עוף נוסיף מים בהדרגה עד לקבלת בלילה סמיכה אך לא בצקית.
מחממים מחבת פסים עם מעט שמן
מוציאים את הנתח למסננת סוחטים ידנית כל כמה דקות עד שכמעט ואין בו נוזלים (חשוב)
מצפים את הנתח בבלילת הציפוי בעזרת כף ומיד להניח על הפלאנצ'ה.
ניתן בשלב זה לבזוק קצת גריל עוף מלמעלה.
כאשר הצד התחתון משחים מעט ומתקשה, להפוך בעדינות לצד השני. לאחר שהצד השני מתקשה לטפטף מעט מיץ לימון על הנתח ולהפוך לעוד כמה שניות שוב לצד שני.
ניתן להכפיל כמויות לפי מספר הנתחים שרוצים להכין
להוריד לצלחת ולאכול בשמחה רבה. המון חלבון, מעט שומן וטעים