תבשיל מרוקאי עשיר עם פירות יבשים מקורמלים
מרתיחים את פילה סויה בציר ירקות כ- 20 דקות עד ריכוך, מסננים, סוחטים וחותכים לקוביות.
במחבת גדולה מטגנים 4 בצלים עד הזהבה יפה, מוסיפים כף סוכר חום מערבבים יחד עד לקבלת גוון קרמל. מוסיפים את הגזרים ואת השום הקצוץ.
מזהיבים מעט ומוסיפים את קוביות הסויה עד שנסגרים ונחרכים.
מכסים את כל זה בכוס היין, כוס המים ובכף סילאן גדושה עד שהנוזלים מצתמצמים ונספגים.
לאחר כ- 20 דקות מכסים במים ומוסיפים את השזיפים, משמשים וצימוקים. מתבלים במעט פפריקה, אגוז מוסקט, כמון, פלפל שחור ומלח, מכסים ושמים על אש קטנה לכ- 40-60 דקות נוספות.
מומלץ להגיש על קוסקוס.