מניחים את קוביות הסוי ג'וי בסיר עם ליטר מים וכף כמון ומביאים לרתיחה. ניתן להוסיף 2 כפות סויה כהה למי הבישול לקבלת צבע כהה. ממשיכים לבשל 25 דקות.
מצננים מעט וסוחטים את הנוזלים.
בסיר בינוני מחממים שלוש כפות שמן. מוסיפים את הבצל והשום חתוכים גס. מוסיפים את הגמבה חתוכה לקוביות של שני ס"מ. מוסיפים את קוביות הסוי ג'וי ומטגנים כ-5 דקות. מוסיפים לסיר עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות, סוכר, צ'ילי גרוס, כמון וטימין. מוסיפים מלח ופלפל ומבשלים על אש בינונית כ-20 דקות. מוסיפים מים לתבשיל, אם הוא יבש מדי. מגישים חם.