תבשיל סוי ג'וי וירקות ברוטב צ'ימיצ'ורי

באדיבות השף גיל הררי

תבשיל סוי ג'וי וירקות ברוטב צ'ימיצ'ורי

מצרכים:

  • 4 פילה סויה ענק או 6 פילה סויה קטנים
  • בטטה גדולה חתוכה לקוביות קטנות
  • 2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות קטנות
  • 1 זוקיני חתוך לקוביות קטנות
  • צרור פטרוזיליה
  • צרור כוסברה
  • פלפל אדום חתוך לרבעים
  • 2 שיני שום
  • כפית כמון
  • 1 לימון סחוט
  • כפית מלח
  • חצי כוס שמן זית

אופן ההכנה:

 

להכנת הרוטב:
טוחנים את הצרור פטרוזיליה, צרור כוסברה, פלפל אדום חתןך לרבעים 2 שיני שוםֿ, כפית כמון, 1 לימון סחוט, כפית מלח ואת חצי כוס שמן זית יחד במעבד מזון עד לקבלת מרקם חלק.

מבשלים את נתחוני הסוי ג'וי במים עם מעט שמן זית ומלח.

מסננים, מקררים וחותכים לקוביות קטנות.
מחלקים את הרוטב ל 2 קערות נפרדות, אחת לסוי ג'וי ואחת לירקות.

משרים למשך כשעתיים מינימום, עדיף לפחות לכמה שעות. כדי שהירקות והסוי ג'וי יספגו את הטעמים.
מחממים תנור ל 200 מעלות
פורסים את הסוי ג'וי על תבנית אחת עם נייר אפייה.
גם את הירקות פורסים על תבנית עם נייר אפייה.
אופים את הסוי ג'וי למשך כחצי שעה.

אופים את הירקות למשך כ 40 דקות עד ריכוך.

מערבבים ביחד, בודקים תיבול.

משלוחים והזמנה באינטרנט

  • צריכים עזרה?
    שירות לקוחות

    info@soyjoy.co.il
  • יש לכם חנות או מסעדה?
    דברו איתנו!

    sales@soyjoy.co.il
  • תשתפו אותנו במתכונים
    המטריפים שלכם