תבשיל עשיר בתנור
להרתיח פילה סויה עם תבלין סטייק במשך חצי שעה, לסנן ולתת לנוזלים להתנקז,
בסיר נפרד להרתיח תפוחי אדמה וגזר עד לחצי ריכוך.
לחתוך את הפילה סויה, לקוביות בגודל שאוהבים, להוסיף את תפוחי האדמה והגזר, להוסיף בצלי שאלוט, שמתי בערך 8, וראש שום מקולף ולהוסיף את ירקות השורש, פטריות, עגבניות ואת הפירות היבשים. לתבל בהרבה שמן זית, טימין, אורגנו, פטרוזיליה זרעי כוסברה, זנגביל, מלח, פלפל, ולתנור, לערבב כל 15-20 דקות ולהוציא שיש צריבה יפה והכל רך וטעים.