תבשיל קארי הודי

מתכון קל ופשוט להכנה בניחוח אסיאתי

תבשיל קארי הודי

מצרכים:

  • 100 גרם רצועות סוי ג'וי
  • כף קארי לבישול רצועות הסוי ג'וי
  • בצל בינוני או כרישה
  • 2 שיני שום
  • סלסלת פטריות
  • פלפל גמבה
  • כרובית קטנה
  • פלפל חריף אחד
  • 2 כפות קארי
  • כפית כמון
  • כפית כורכום
  • כפית גראם מסאלה

אופן ההכנה:

מניחים את רצועות הסוי ג'וי בסיר עם ליטר מים וכף קארי צהוב ומביאים לרתיחה. ממשיכים לבשל את רצועות הסוי ג'וי במשך 25 דקות.

מצננים מעט וסוחטים את הנוזלים.

בסיר בינוני מחממים שמן ומוסיפים את הבצל הקצוץ גס ואת השום. קוצצים את הגמבה לקוביות של 2 ס"מ ומוסיפים לתבשיל. מחלקים את הכרובית לפלחים של 2 ס"מ ומוסיפים לתבשיל. קוצצים פלפל חריף דק ומוסיפים לתבשיל (לא חובה).

מוסיפים את הפטריות ואת רצועות הסוי ג'וי. מתבלים במלח, פלפל שתי כפיות קארי, כפית כמון, כפית כורכום וכפית גראם מסאלה (לא חובה). מוסיפים מים לכיסוי כל הירקות ומבשלים כ-20 דקות.

משלוחים והזמנה באינטרנט

  • צריכים עזרה?
    שירות לקוחות

    info@soyjoy.co.il
  • יש לכם חנות או מסעדה?
    דברו איתנו!

    sales@soyjoy.co.il
  • תשתפו אותנו במתכונים
    המטריפים שלכם