מתכון קל ופשוט להכנה בניחוח אסיאתי
מניחים את רצועות הסוי ג'וי בסיר עם ליטר מים וכף קארי צהוב ומביאים לרתיחה. ממשיכים לבשל את רצועות הסוי ג'וי במשך 25 דקות.
מצננים מעט וסוחטים את הנוזלים.
בסיר בינוני מחממים שמן ומוסיפים את הבצל הקצוץ גס ואת השום. קוצצים את הגמבה לקוביות של 2 ס"מ ומוסיפים לתבשיל. מחלקים את הכרובית לפלחים של 2 ס"מ ומוסיפים לתבשיל. קוצצים פלפל חריף דק ומוסיפים לתבשיל (לא חובה).
מוסיפים את הפטריות ואת רצועות הסוי ג'וי. מתבלים במלח, פלפל שתי כפיות קארי, כפית כמון, כפית כורכום וכפית גראם מסאלה (לא חובה). מוסיפים מים לכיסוי כל הירקות ומבשלים כ-20 דקות.