באדיבות השף גיל הררי
להכנת הרוטב:
טוחנים את הצרור פטרוזיליה, צרור כוסברה, פלפל אדום חתןך לרבעים 2 שיני שוםֿ, כפית כמון, 1 לימון סחוט, כפית מלח ואת חצי כוס שמן זית יחד במעבד מזון עד לקבלת מרקם חלק.
מבשלים את נתחוני הסוי ג'וי במים עם מעט שמן זית ומלח.
מסננים, מקררים וחותכים לקוביות קטנות.
מחלקים את הרוטב ל 2 קערות נפרדות, אחת לסוי ג'וי ואחת לירקות.
משרים למשך כשעתיים מינימום, עדיף לפחות לכמה שעות. כדי שהירקות והסוי ג'וי יספגו את הטעמים.
מחממים תנור ל 200 מעלות
פורסים את הסוי ג'וי על תבנית אחת עם נייר אפייה.
גם את הירקות פורסים על תבנית עם נייר אפייה.
אופים את הסוי ג'וי למשך כחצי שעה.
אופים את הירקות למשך כ 40 דקות עד ריכוך.
מערבבים ביחד, בודקים תיבול.