משרים את הטחון סוי ג'וי במים רותחים כ-10 דקות וסוחטים היטב את המים.
בסיר בינוני מחממים שמן זית, מוסיפים את הבצל ואת השום הקצוצים דק ומטגנים עד השחמה.
מוסיפים את הפטריות ומטגנים כחמש דקות נוספות. בעזרת בלנדר מוט או מעבד מזון טוחנים את התערובת עם אגוזי המלך עד לקבלת מרקם משחתי. מוסיפים לתערובת את הטחון סוי ג'וי, זרעי הצ'יאה המושרים ופירורי לחם. מתבלים במלח, פלפל, פפריקה ומעט כמון. אם התערובת רכה מדי מוסיפים עוד פירורי לחם.
יוצרים קציצות בגודל הרצוי, מורחים בשמן זית ואופים בתנור עד השחמה. מגישים בלחמנייה עם ירקות ועם רטבים שאוהבים.