פילה סויה
פלפלים מכל הסוגים , חריפים (מי שאוהב) מתוקים גדולים וקטנים…
שום
ג׳ינגר
בצל סגול
פילה סויה
פלפלים מכל הסוגים , חריפים (מי שאוהב) מתוקים גדולים וקטנים…
שום
ג׳ינגר
מבשלים את הפילה סויה כ- 30 דקות במים רותחים. סוחטים היטב, חותכים לקוביות ומשרים במרינדה של רוטב סויה, שום, רוטב צ׳ילי ומעט מים. מאחסנים כשעתיים במקרר.
מטגנים קלות את הג'ינג'ר והשום מוסיפים את ההבצל והפלפלים כ 5-7 דקות . מוסיפים את נתחי הסויה ומערבבים יחד.
מוזגים רטבים לפי הטעם ומעט קורנפלור להסמכה.
מעבירים לצלחת ומפזרים בצל ירוק טרי מעל.