תבשיל עשיר בסגנון הודי
מבשלים את פילה הסויה בסיר עם ציר ירקות וכפית אבקת קארי ל 20-30 דקות, מסננים סוחטים את הנוזלים היטב וחותכים לקוביות.
בסיר רחב מטגנים בצל גדול עם כפית קארי, כורכום, זרעי כוסברה טחון, זנגביל וחצי כפית גראם מסאלה
לאחר 3 דקות מוסיפים את שיני השום הקצוצים ומטגנים עוד 2 דקות. מוסיפים את קוביות פילה הסויה ומטגנים עוד 5-7 דקות. מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה ואצ האפונה קפואה. מטגנים כמה דקות ואז מכסים במים עד החצי. מוספים מלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים כ- 20 דקות נוספים. לקראת הסוף נוסיף את פתיתי הקוקוס ונערבב יחד.
כדאי להגיש על אורז בסמטי שבושל עם עלי דפנה