תבשיל קארי אפונה תפוח אדמה וקוקוס עם סוי ג׳וי

תבשיל עשיר בסגנון הודי

תבשיל קארי אפונה תפוח אדמה וקוקוס עם סוי ג׳וי

מצרכים:

  • 2-3 פילה סויה
  • אבקת קארי
  • כורכום
  • זרעי כוסברה טחונים
  • זנגביל - אופציונלי
  • גראם מסאלה
  • 4 שיני שום קצוץ
  • כ- 6 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות
  • כוס אפונה קפואה
  • פתיתי קוקוס

אופן ההכנה:

מבשלים את פילה הסויה בסיר עם ציר ירקות וכפית אבקת קארי ל 20-30 דקות, מסננים סוחטים את הנוזלים היטב וחותכים לקוביות.
בסיר רחב מטגנים בצל גדול עם כפית קארי, כורכום, זרעי כוסברה טחון, זנגביל וחצי כפית גראם מסאלה
לאחר 3 דקות מוסיפים את שיני השום הקצוצים ומטגנים עוד 2 דקות. מוסיפים את קוביות פילה הסויה ומטגנים עוד 5-7 דקות. מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה ואצ האפונה קפואה. מטגנים כמה דקות ואז מכסים במים עד החצי. מוספים מלח ופלפל לפי הטעם ומבשלים כ- 20 דקות נוספים. לקראת הסוף נוסיף את פתיתי הקוקוס ונערבב יחד.
כדאי להגיש על אורז בסמטי שבושל עם עלי דפנה

משלוחים והזמנה באינטרנט

  • צריכים עזרה?
    שירות לקוחות

    info@soyjoy.co.il
  • יש לכם חנות או מסעדה?
    דברו איתנו!

    sales@soyjoy.co.il
  • תשתפו אותנו במתכונים
    המטריפים שלכם